έντονος Νοέμβριος για τον Όμιλο.

απο xoa

ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΙΟΥ.

Στις 4 Νοεμβρίου 2018 Κυριακή , ενήλικες διαφόρων τμημάτων θα εκδράμουν στην Αθήνα για να επισκεφθούν το μουσείο της Ακροπόλεως με ξεναγό. Θεωρήθηκε απαραίτητος ο ξεναγός σε ένα από τα καλλίτερα Μουσεία του Κόσμου, για να εξηγήσει την ιστορία όλων των εκθεμάτων. Μπορεί ο καθένας να προτείνει σε όποιον ενδιαφέρεται να ακολουθήσει. Αρκεί να το δηλώσει σε ώρες λειτουργίας του Ομίλου καθημερινά 19.00 – 22.30, την Παρασκευή μέχρι 23.30 και το Σάββατο 09.30 – 11.30. Μετά την ξενάγηση στο Μουσείο, οι εκδρομείς  θα έχουν ένα δίωρο για να επισκεφθούν τα στενά της Πλάκας και να γευματίσουν. Ακολούθως με τα πόδια θα περάσουν από το Ζάππειο και α θα κατευθυνθούν προς το καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.   Ή θα επισκεφθούν το ίδρυμα Νιάρχου και αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα ψηφίσουν οι περισσότεροι. Το εισιτήριο του λεωφορείου, η αμοιβή ξεναγού και η είσοδος στο Μουσείο θα στοιχίσει 18 eur.

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 δύο τμήματα του Χορευτικού , οι ενήλικες Νησιώτες και οι Στεριανοί, στις 11.30 θα παρουσιάσουν πρόγραμμα χορών στην μεγάλη σύναξη που γίνεται στην Παρασκευή στην γιορτή του τσίπουρου. Θα προηγηθούν χοροί κυρίως Μυτιλήνης  και θα ακολουθήσουν στεριανοί χοροί για να προετοιμάσουν τους θεατές για το μεγάλο γλέντι που θα ακολουθήσει. Σε περίπτωση βροχής, η εκδήλωση θα γίνει την επομένη Κυριακή 18 Νοεμβρίου.

Την Παρασκευή στις 23 Νοεμβρίου, Στεριανοί γύρω στις 12.00 θα αναχωρήσουν για πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, θα καταλύσουν σε Ξενοδοχείο αφού δειπνήσουν. Την επομένη 24/11 θα επισκεφθούν τα αξιοθέατα της πόλης και το βράδυ θα παρουσιάσουν πρόγραμμα 30΄λεπτών με ζωντανή τοπική ορχήστρα που θα επιβαρύνει τους οργανωτές.  Στην εκδήλωση θα παρουσιάσουν πρόγραμμα άλλα τρία χορευτικά. Την Κυριακή 24/11/2018 το απόγευμα θα είναι στο Αίγιο.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι