Γιορτή λήξης χορευτικού έτους.

απο xoa

23 ΜΑΪΟΥ 2015 ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΛΗΞΗΣ XΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ.
Όπως κάθε χρόνο στο τέλος Μαϊου έχουμε από τον Χορευτικό  ΄Ομιλο Αιγίου την εκδήλωση της γιορτής λήξης του χορευτικού έτους. Επειδή το τελευταίο Σαββατοκύριακο έχουμε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, προγραμματίζεται η εκδήλωση για την Παρασκευή 22 ή Σάββατο 23 Μαϊου 2015. Θα προτιμηθεί το Σάββατο εαν ο καιρός είναι καλός. Θυμίζουμε ότι κάθε χρόνο στο φιλόξενο 4ο Γυμνάσιο Αιγίου, που διαθέτει και κερκίδες, 300 χορευτές όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων παρουσιάζουν σε ομάδες 2 ή 3 τμημάτων, μερικούς από τους χορούς που διδάχτηκαν την χορευτική χρονιά που πέρασε. Θα απουσιάζουν όσοι από τους Ενήλικες δεν θέλουν να χορέψουν και οι μαθητές των Λυκείων, λόγω των εξετάσεων.
 ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ .
Κλείσθηκε συμφωνία για παραστάσεις το καλοκαίρι σε νησί του Αιγαίου. Θα δοθούν κατά την παραμονή τμήματος του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου εκεί και συγκεκριμένα από 10-13 Ιουλίου 2015. Αναμένεται η απάντηση από άλλο Ελληνικό νησί για τον Αύγουστο. Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης των οργανωτών άλλο τμήμα του Χορευτικού θα μεταβεί για παραστάσεις σε παραθεριστική περιοχή της Βορείου Ελλάδος.
 ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ.
Επανήλθε η Πορτογαλία με το Festival Casa da Ganeta στην πρόσκλησή της προς τον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου, για παρουσία 35 χορευτών και 2 οδηγών πούλμαν  στο Festival που οργανώνεται εκεί και θα διαρκέσει από 15 έως 27 Ιουλίου 2015. Το τι προσφέρει το Festival στους Αιγιώτες χορευτές που πρέπει να είναι πάνω από 18 χρόνων φαίνεται καθαρά: 1. Διαμονή σε δωμάτια 2 – 3 ατόμων . 2. Τρία  γεύματα την ημέρα. 3. Σε κάθε άτομο 2eur. την ημέρα. 4. 30 L. πετρέλαιο για κάθε 100 km εντός της Πορτογαλίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου απάντησε δια του διευθυντή του Χρ. Κιλιά ευχαριστώντας μεν, αρνούμενο όμως την δελεαστική πρόταση λόγω της οικονομικής κατάστασης. Όπως είναι φυσικό δεν είναι δυνατόν να πληρωθεί για 17 ημέρες πούλμαν, να δοθεί αμοιβή σε μουσικούς, να τακτοποιηθουν τα έξοδα καραβιών και ξενοδοχείων κ.λ.π. Έτσι δεν πραγματοποιήθηκε για τρίτη φορά ταξίδι με παραστάσεις στην Πορτογαλία. Θυμίζουμε πως το 2002 ο Χορευτικός παρουσίασε πρόγραμμα στο Carnide Pobal – Leiria – Batalha – Lagares  – Lousoes – Montou Real αι το 2008 στο Porto – Braga – Condomar , χωρίς βέβαια καμία κρατική ενίσχυση.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι