Εκδηλώσεις πριν από την Πρωτοχρονιά.

απο xoa
ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ.
Μεγάλη η χαρά των γερόντων που φιλοξενούνται στον οίκο ευγηρίας της Μητροπόλεως  από την επίσκεψη 25 νεαρών χορευτών του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, Σάββατο 29 Δεκεμβρίου. Με χορούς και τραγούδια προσπάθησαν οι Χορευτές από δύο τμήματα του Ομίλου, να δώσουν λίγη χαρά, λίγη ζωή,  να δημιουργήσουν λίγη εορταστική ατμόσφαιρα ώστε και τα άτομα της τρίτης ηλικίας να καταλάβουν ότι κάποιοι νοιάζονται γι` αυτούς, τους σκέπτονται, δεν τους ξεχνούν. Παιδιά του Δημοτικού χειροκροτούμενα παρουσίασαν χορούς Πελοποννήσου και Ηπείρου, ενώ πιό μεγάλα ( φοιτητές – μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου ) παρουσίασαν χορούς Θράκης. Προσφέρθηκε μικρό δώρο στους γέροντες, ενώ ο Διευθυντής του ιδρύματος Σαράντης Μουτσάτσος ευχαρίστησε τον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου γιατί κάθε χρόνο θυμάται αυτές τις γιορταστικές ημέρες και τους διαμένοντας στον Άγ. Χαράλαμπο.
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ.
Ό αισθητά άσχημος καιρός που  επιδεινώθηκε σήμερα  Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, ανάγκασε το Διοκητικό Συμβούλιο του Χορευτικού, να αναβάλλει την μετάβαση στα Καλάβρυτα και τις επισκέψεις στο Καλλιμανοπούλειο, στο Μουσείο και στον τόπο Θυσίας. Συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη αργότερα, με καλύτερο καιρό, ώστε να απολαύσουν οι νεαροί χορευτές την μικρή αυτή ολοήμερη επιμορφωτική και ψυχαγωγική εκδρομή.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι