ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

απο xoa

Παρά την οικονομική κρίση που έχει επιδράσει αρνητικά στην πραγματοποίηση εκδηλώσεων, λόγω της αδυναμίας πλέον των οικογενειών να ανταπεξέλθουν στα καθημερινά έξοδα μίας αξιοπρεπούς διαβίωσης, ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου τόλμησε και πάλι. Πραγματοποίησε το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, με μεγάλη συμμετοχή φίλων – γονέων και ενηλίκων χορευτών την τρίτη του κατά σειρά εκδήλωση ( χορό και γλέντι ) μέσα σε 14 ημέρες ! ! Μετά τις ανεπανάληπτες εκδηλώσεις τις δύο προηγούμενες Κυριακές στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ όπου συνολικά 452 από τους χορευτές όλων των ηλικιών και επιπέδων παρουσίασαν προγράμματα παραδοσιακών χορών με την ευκαιρία της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, ήλθε η σειρά του ελεύθερου χορού – γλεντιού. 
Στην θαυμάσια, κατάμεστη αίθουσα του AMADEUS PALACE, με την παρουσία του Δημάρχου Αιγίου Στάθη Θεοδωρακόπουλου, του αντιδημάρχου Αθανασίου Παναγόπουλου, της αντιδημάρχου Βασιλικής Ψυχράμη, του πολιτευτή Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, του πρώτου προέδρου του Ομίλου Γεωργίου Τριανταφύλλου που είναι πατέρας της γνωστής δημοσιογράφου του SKAI και της Έλλης Τριανταφύλλου, κόντρα στην άσχημη ψυχολογία που δημιουργεί η οικονομική κατάσταση της χώρας μας, όλοι οι παρευρεθέντες διασκέδασαν, χόρεψαν, τραγούδησαν, έτσι όπως μόνον τα μέλη και οι φίλοι του Χορευτικού γνωρίζουν. Μαζί τους και μία ομάδα 12 χορευτών από την Πάτρα που μαζί με τους Αιγιώτες χορευτές και φίλους δημιούργησαν κέφι εκπληκτικό, Ελληνικό με χορούς και τραγούδια της πατρίδος μας. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες και οι πάντες απεχώρησαν κατενθουσιασμένοι από το επίπεδο της εκδήλωσης, την οργάνωση αλλά και την ποιότητα του φαγητού. Παρόντες επίσης στην εκδήλωση οι πρώην γραμματείς του Χορευτικού Μιχαλόπουλος Θ. και Βέργος Χαρ. , ο πρώην έφορος Δ. Σχέσεων Γιοβάς Δημ., ο προϊστάμενος των ΕΛΤΑ Βασ. Μανουηλίδης, ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σωτ. Κοίλιας. Σύντομο χαιρετισμό στην αρχή απηύθηνε ευχαριστώντας τους παρισταμένους η πρόεδρος αλλά και ο διευθυντής του Χορευτικού, ενώ τα συγχαρητήριά του για την όλη δραστηριότητα του Ομίλου εξέφρασε ο Δήμαρχος.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι