ΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΙΤΑ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

απο xoa

ΕΚΛΟΓΕΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014. Όπως ορίζει ο Νόμος έχουν προσκληθεί με έγγραφη πρόσκληση τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου για την ημερομηνία εκλογών, προς ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής της τριετίας 2015 – 2017. H Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 17.30 στις αίθουσες του Χορευτικού, Μελετοπούλων 6. ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015. Στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ όπως πάντα τα τελευταία χρόνια, θα γίνει για τους χορευτές, τους συγγενείς τους και τους φίλους του Ομίλου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Σε δύο εκδηλώσεις, με χορούς και τραγούδια όπως πάντα, αλλά και με βράβευση των επιτυχόντων χορευτών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Με ζωντανή 7μελή ορχήστρα. Τα τμήματα του Χορευτικού προετοιμάζονται και για τις εκδηλώσεις αυτές, ενώ προβλέπεται και αφιέρωμα στους τουρκόφωνους Έλληνες Ορθοδόξους στην ανταλλαγή πληθυσμών το 1922 -23, που σήμερα είναι εγκατεστημένοι στην Λεπτή και στην Οινόη Ορεστιάδος Έβρου αλλά και στις Σέρρες. Οι χοροί και τα τραγούδια εκείνης της εποχής που χορεύονται ακόμα στην Οινόη (  Κρασοχώρι λεγόταν στην Ανατολική Θράκη ) θα παρουσιασθούν από χορευτές του Χορευτικού.  Μετά  την ανακοίνωση για εκλογές  οι ημερομηνίες  είναι :  ΚΥΡΙΑΚΕΣ 1 και   8  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2015.

ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑ Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ.                                                                                            Κλείσθηκε συμφωνία μεταξύ του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου και του υπευθύνου οργανωτικής επιτροπής εκδηλώσεων Αποκριάς 2015 νησιού του Αιγαίου, για συμμετοχή του Αιγιώτικου Ομίλου στις τριήμερτες εκδηλώσεις. Έτσι εαν δεν έχουμε προβλήματα με εκλογές την περίοδο των Απόκρεω που είναι στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου του Φεβρουαρίου, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν όπως κάθε χρόνο. Επειδή δε στις εκδηλώσεις από τα οκτώ προσκληθέντα Σωματεία παραδοσιακών χορών, τα τρία είναι από την Πελοπόννησο, έγινε παράκληση προς τον Χορευτικό ( τέταρτο Πελοποννησιακό συγκρότημα ) να πορουσιάσει αφού μπορεί,  χορούς Βόρειας Θράκης   ( Α νατολικής Ρωμυλίας ).

20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  Η  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ . Όπως κάθε χρόνο έτσι και το 2014 παραμονές Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθεί  η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά Δημοτικού του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου. Στις 20/12/2014 στις 19.30 μέχρι 21.30 τα παιδιά του Δημοτικού θα πάρουν από τον καραμέλες, γλυκά, ξηρούς καρπούς, αναψυκτικά θα χορέψουν σε Ελληνικούς και άλλους ρυθμούς , ενώ φεύγοντας θα τους δοθεί  μικρό δώρο από τον Σύλλογο.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι