Ολοκλήρωση μαθημάτων

απο xoa

Ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου ολοκλήρωσε τα μαθήματα παραδοσιακού χορού για 44η χρονιά, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν λόγω της πανδημίας, με πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις, τις παρελάσεις και τις επετείους της πόλης μας και ανταποκρίθηκε σε όλα τα καλέσματα των φορέων της. Ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου, ο σύλλογος που έχει ταξιδεύσει και μεταφέρει την κουλτούρα της Αιγιάλειας από την Ουκρανία μέχρι τις ΗΠΑ και από τη Φιλανδία μέχρι το Μαρόκο, είναι πάντα ανοικτός σε προτάσεις συνεργασίας τόσο σε σωματεία όσο και σε φορείς και ετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο χορευτικό έτος της επετείου των 45 χρόνων από την ίδρυσή του, όπου θα πραγματοποιηθούν πλήθος εκδηλώσεων για να τιμηθεί η προσφορά όλων των 5000-6000 χορευτών που έχουν περάσει από τις τάξεις του.

Το διοικητικό συμβούλιο ενημερώνει τα μέλη του και το φιλοθεάμον κοινό ότι για το προσεχές χρονικό διάστημα προγραμματίζει τις δράσεις που αναφέρονται κάτωθεν:

  1. Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΙΟΥ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ:

Νεαροί χορευτές του τμήματος παραστάσεων του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου θα έχουν την χαρά να βρεθούν στο νησί της Ζακύνθου το διήμερο 16-17 Ιουνίου όπου θα παρουσιάσουν πρόγραμμα παραδοσιακών χορών σε μουσικοχορευτική παράσταση στο Μουσικό Σχολείο Ζακύνθου, κατόπιν προσκλήσεως της Διεύθυνσής του. Θα συνοδεύονται από τον ταμία του Ομίλου κ. Παν. Πλάτανο και την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στον παραδοσιακό χορό Κα Αθ. Κωνσταντινίδου. Εκεί θα συναντήσουν και τον πρόεδρο του Ομίλου κ. Γεώργιο Νικολόπουλο καθώς και συνομηλίκους τους μαθητές του Μουσικού σχολείου και αφού προσκυνήσουν στον Άγιο Διονύσιο θα ξεναγηθούν στα αξιοθέατα του νησιού. Η διαμονή τους θα γίνει σε ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα, στο κέντρο του Αργασίου, 2km από την πόλη. Το πρόγραμμα της εκδρομής θα περιλαμβάνει επίσκεψη σε πολλές ομορφιές της Ζακύνθου όπως στη θέα της Μπόχαλης, στη θέα του Ναυαγίου, στη Μονή του Αγ. Γεωργίου των Κρημνών ή της Αναφωνήτριας, γεύμα στο Καμπί με την υπέροχη θέα και το φανταστικό ηλιοβασίλεμα, βόλτα και ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της πόλης και πολλές ακόμα επισκέψεις (Κερί, θέα Μυζηθρών, Πόρτο Λιμνιώνας, Μουσείου Σολωμού και Κάλβου) εάν ο χρόνος το επιτρέψει . Θα επανέλθουν στο Αίγιο την Παρασκευή 17/6 αργά το βράδυ.

  1. 24/6/2022 ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΛΙΟΠΕΤΡΟ :

Με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων, όπως και κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθεί γλέντι την Παρασκευή 24/6/2022 στο εστιατόριο Λιόπετρο στη Φωνησκαριά Αιγίου, με την υπέροχη θέα προς το Αίγιο. Πληροφορίες στο τηλέφωνο του Ομίλου 2691020450 στο mail: egiohoreftikos@gmail.com και στους δασκάλους (Διευθυντής:6972899429) και τα στα μέλη του ΔΣ (Πρόεδρος:6974885727).

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι