ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.

απο xoa
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ !!!
Το Σάββατο 31 Μαϊου 2014 όλο το πρωϊνό ο καιρός ήταν εξαιρετικός και τίποτε δεν προμήνυε την βραδυνή εξέλιξη. Το πρωϊ έγινε κανονικά η πρόβα για όλα τα τμήματα του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου που από 19.00 κατέφθαναν στο 4ο Γυμνάσιο, με προπορευομένους τους ενήλικες που ήθελαν να τακτοποιήσουν μαντήλια – ποδιές – ζωνάρια κ.λ.π. Όμως άλλος οι προγραμματισμός των ανθρώπων του Χορευτικού και άλλες του περίεργου φέτος καιρού. Η βροχή άλλοτε σιγανή και άλλοτε πιό δυνατή, αφάνταστα εκνευριστική άρχισε να πέφτει από 19.20 έως 20.10. Μετά σταμάτησε αλλά είχε κάνει την ζημιά της. Έτσι η προγραμματισμένη εκδήλωση αναβλήθηκε, το πλήθος χορευτών και συγγενών αποχώρησε και τώρα όλοι περιμένουν να μην βρέχει το Σάββατο 7 ή το Σάββατο 14 Ιουνίου. Τότε θα γίνει η εκδήλωση  ( ένα από τα δύο Σάββατα ) εαν ο καιρός το επιτρέψει. Θα ενημερωθούν οι χορευτές τηλεφωνικά και από το facebook και από τα ραδιόφωνα και τον τύπο.
ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.
Την Κυριακή 1 Ιουνίου στις 20.00 έγινε η συνάντηση – ενημέρωση  των χορευτών και συνοδών που θα πάνε Σκόπελο 23/24/25/26 Αυγούστου, στεριανών – νησιωτών  και ενηλίκων. Στις 20.45 η συνάντηση όσων χορευτών νεαρών Θρακιωτών και συνοδών θα πάνε Σαντορίνη 29/30/31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου.
ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ.
Τμήμα του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου θα συμμετάσχει παρουσιάζοντας χορούς της Μ. Ασίας στην μεγάλη εκδήλωση που οργανώνουν οι δάσκαλοι και οι μαθητές του 5ου Δημοτικού στο προαύλιο του Σχολείου. Όλοι εύχονται να μην χαλάσει και αυτή την εκδήλωση ο καιρός.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι