ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

απο xoa
Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΙΓΙΟΥ.
 
Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011,  στο Ντιντρόϊτ στις Ηνωμένες Πολιτείες , συνήλθαν οι εκπρόσωποι ομογενειακών Ενώσεων για να συζητήσουν και να προγραμματίσουν τις εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της Επετείου της 25ης Μαρτίου το 2012, στην πόλη αυτή .    –  Ένα από τα θέματα που συζήτησαν, ήταν το πιό από τα πολλά Ελληνικά χορευτικά Συγκροτήματα που είχαν υποβάλλει αίτηση, θα έπαιρνε μέρος στην μεγάλη παρέλαση.  Στην οποία εκπροσωπείται πάντα  η Ελληνική Βουλή, ενώ παρίσταται και εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και Ομοσπονδιακοί βουλευτές.
  Ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου πληροφορήθηκε για τις συναντήσεις των εκπροσώπων των Ελληνοαμερικανικών Οργανώσεων, μόλις την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου. Με ταχύτατες ενέργειες υπέβαλε αίτηση για συμμετοχή στην μεγάλη παρέλαση στο Ντιντρόϊτ.  Στην ψηφοφορία προτιμήθηκε Χορευτικό από την Ναύπακτο, λόγω του ενδιαφέροντος που έδειξαν οι πολλοί Ναυπακτιώτες των Η.Π.Α. και της επαφής που είχαν οι εκπρόσωποι της Ομογένειας με τον Δήμαρχο Ναυπάκτου. Σε περίπτωση όμως που συμβεί κάτι και δεν πάνε οι Ναυπάκτιοι, τότε ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου θα προτιμηθεί. Αυτή ήταν η απόφαση των εκπροσώπων των Ομογενειακών Οργανώσεων στο Ντιντρόϊτ.  Πρέπει να σημειώσουμε ότι και το 2011 ο Χορευτικός είχε προταθεί και είχε διεκδικήσει  την τιμητική διάκριση της επιλογής για την Μεγάλη Παρέλαση, αλλά είχε προτιμηθεί το Λύκειο Ελληνίδων Καλαμάτας.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι