Πρόταση για το Ταταρστάν

απο xoa
Από Ολλανδό αντζέντη που έχει στο παρελθόν κλείσει συμφωνίες για παραστάσεις  του Χορευτικού στην Γερμανία, ήλθε στις 29 Νοεμβρίου 2011 με mail  πρόταση στον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου, για συμμετοχή στο  VI Διεθνές Festival Folklor στο Ταταρστάν. Από 24 έως 30 Αυγούστου 2012. Το Festival τελεί υπό την προστασία του Προέδρου της χώρας και είναι για ηλικίες χορευτών από 16 – 24 ετών.  Το πρόβλημα για τον Χορευτικό είναι βέβαια πως θα φθάσει στην χώρα αυτή σε περιόδους οικονομικής κρίσης. Οι όροι φιλοξενίας είναι πολύ  καλοί αλλά η απόσταση τεράστια και οι συγκοινωνίες ( αεροπορικές ) εξαιρετικά δύσκολες.
Η Δημοκρατία του Ταταρστάν (ρωσικά:Респу́блика Татарста́н; ταταρικά:Татарстан Республикасы) είναι ένα ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσικής Ομοσπονδίας (μια από τις Δημοκρατίες της Ρωσίας). Η έκτασή της είναι 68.000 km² με πληθυσμό 3.800.000 κατοίκων. Πρωτεύουσα της δημοκρατίας είναι το Καζάν. Το ανεπίσημο μότο του Ταταρστάν είναι: Buldırabız!

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι