Πρώτος μήνας διδασκαλίας

απο xoa
ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ.
Με ουσιαστική επιτυχία στην οργάνωση των  τμημάτων του, συνεχίζει τα μαθήματα και τον δεύτερο μήνα ο μεγαλύτερος Σύλλογος της περιοχής μας. Στον οποίο παρά την οικονομική κρίση που πλήττει όλες σχεδόν τις οικογένειες,  βλέπει κανείς φέτος  περισσότερους χορευτές στα τμήματά του. Έτσι κάθε ημέρα από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη λειτουργούν 3 πολυπληθή τμήματα, την Παρασκευή 5 ! ! και το Σάββατο 2.  Από αυτά 4 είναι Ενηλίκων και 1 Παλαιών χορευτών. Η ανταπόκριση των Αιγιώτικων οικογενειών και η αγάπη τους προς τον Χορευτικό Όμιλο ( που τον Ιανουάριο του 2012 εισέρχεται στον 35ο χρόνο εντυπωσιακής παρουσίας στα Πολιτιστικά δρώμενα ) είναι συγκινητική.   Αυτό βεβαίως δίνει την δύναμη στα μέλη του Διοκητικού Συμβουλίου, να εργάζονται για το καλό της νεολαίας του Αιγίου, με έμφαση περισσότερη τώρα που οι καταστάσεις είναι πιό δύσκολες από ποτέ.  Η αγάπη του Δ.Σ. προς τους  νέους και των νέων του Αιγίου προς τις εθνικές μας παραδόσεις, δεν συνιστά μόνον απόδοση τιμής στο παρελθόν, αλλά και επένδυση για ένα μέλλον ανάλογης πολιτιστικής ακτινοβολίας. Διότι ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια. Είναι απάντηση στην κρίση.
AITΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ..
Αίτηση στον Δήμο Αιγίου υπέβαλε ο Χορευτικός Όμιλος, ζητώντας να του δοθεί η άδεια να χρησιμοποιήσει το  κινηματοθέατρο  για τις καθιερωμένες ετήσιες παραστάσεις του, με κοπή και πρωτοχρονιάτικης πίτας, την τελευταία Κυριακή του Ιανουαρίου και την πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου του 2012.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι