Σεπτέμβριο ΕΓΓΡΑΦΕΣ.

απο xoa
ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΙΟΥ.
 
Την τελευταία του καλοκαιρινή παράσταση στο άρτια οργανωμένο παραθεριστικό Κέντρο του ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου, έδωσε ο Χορευτικός Όμιλος.  Με 40 χορευτές 3 συγκροτημάτων του, την Πέμπτη το βράδυ 5 Σεπτεμβρίου αποχαιρέτησε τους 500 παραθεριστές, το προσωπικό, την διοίκηση του ΟΠΑΚΕ ευχαριστώντας για την πολύχρονη συνεργασία, την εξαιρετική φιλοξενία, το επίπεδο και την ευγένεια που διέκρινε τους πάντες στο παραθεριστικό Κέντρο. Ευχαρίστησε όχι μόνον με λόγια, αλλά και με την δυναμική, χαρούμενη, λαμπερή παράσταση των 3 τμημάτων του, που καταχειροκροτήθηκαν για το υψηλό επίπεδο της παρουσίασης χορών και τραγουδιών από την Πελοπόννησο, την Αιτωλοακαρνανία, την Θεσσαλία, τα νησιά του Αιγαίου, την Ανατολική Ρωμυλία. Ιδιαίτερα οι παραθεριστές ενθουσιάσθηκαν από το λαϊκό πρόγραμμα δηλαδή από τα χασάπικα και τις χασαπιές που απέδωσαν οι χορευτές όλων των ηλικιών, χορεύοντας μαζί στο τέλος της παράστασης. Έληξε έτσι με τον καλύτερο τρόπο η καλοκαιρινή περίοδος για τον Χορευτικό, ενώ το φιλόξενο ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ κλείνει στις 21 Σεπτεμβρίου.
 
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ.
Ο Σεπτέμβριος όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, είναι ο μήνας του προγραμματισμού εκδηλώσεων και κάλυψης υποχρεώσεων της νέας χορευτικής περιόδου 2013- 2014.
Επί πλέον από Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι εγγραφές νέων υποψηφίων χορευτών αλλά και η ανανέωση εγγραφής των παλαιών χορευτών, μικρών και μεγάλων.
Κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή οι αίθουσες του Συλλόγου θα είναι ανοικτές από 19.00 – 21.00 για εγγραφές αλλά και για πληροφορίες. Έναρξη μαθημάτων όπως πάντα την 1η Οκτωβρίου. Θα διδάξουν οι  γυμναστές:  Χρήστος Κιλιάς – Χρύσα Βαγενά – Αθηνά Κωνσταντινίδου.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι