Συνεχίζονται οι δράσεις του Ομίλου.

απο xoa

ΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ..
Επανήλθαν από τη Σκόπελο οι 36 της αποστολής του Χορευτικού με τις καλύτερες εντυπώσεις, από τη φιλοξενία, από τη συμμετοχή του κοινού στο φεστιβάλ και από την αποδοχή και την αγάπη που τους περιέβαλαν οι κάτοικοι της Σκοπέλου. Το νεανικό συγκρότημα των στεριανών που παρουσίασε χορούς την Κυριακή και τη Δευτέρα 23-24 Αυγούστου ξεχώρισε μεταξύ των 20 συγκροτημάτων, με αποτέλεσμα τα μέλη του Ομίλου να δεχθούν τόσο τις ευχαριστίες των διοργανωτών όσο και τα συγχαρητήρια των απλών θεατών, αλλά και να εξασφαλίσουν σειρά προσκλήσεων για παραστάσεις το επόμενο έτος.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΟΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ  ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Την Παρασκευή 29/8 στις 04:00 άλλο νεανικό τμήμα του Ομίλου αναχωρεί για παραστάσεις στη Σαντορίνη, απ’ όπου θα επιστρέψει την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου.

ΣΤΟ Ο.Π.Α.Κ.Ε. – Ο.Τ.Ε. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.Μετά την επιστροφή και του νεανικού συγκροτήματος που θα παρουσιάσει χορούς Ανατ. Ρωμυλίας στην Σαντορίνη, τρία συγκροτήματα θα δώσουν την τελευταία τους παράσταση για το 2014, στο φιλόξενο παραθεριστικό Κέντρο του Ο.Τ.Ε. στην Τέμενη Αιγίου.  Στεριανοί – νεαροί Θρακιώτες και ενήλικες νησιώτες θα καλύψουν το πρόγραμμα. Θα ευχαριστήσουν δε την διοίκηση του Ο.Π.Α.Κ.Ε. για την πολύχρονη, εξαιρετική συνεργασία.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.Ενώ σιγά – σιγά τελειώνει και το καλοκαίρι, οι υποχρεώσεις του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου τρέχουν. Προτεραιότητα έχουν οι εγγραφές και η έναρξη της νέας χορευτικής περιόδου 2014 – 15. Οι εγγραφές νέων μελών και η ανανέωση εγγραφής προχωρημένων, αρχίζουν στις 10 Σεπτεμβρίου στις 19.00  – 21.00 κάθε βράδυ, στα Γραφεία του Χορευτικού,  Μελετοπούλων 6.  Θα δημιουργηθούν δύο νέα τμήματα για παιδιά Δημοτικού και ένα για ενήλικες.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι