Συνεχείς παραστάσεις.

απο xoa
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΡΥΣΑΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΙΟΥ.
Mε πούλμαν 30 χορευτές του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου πήγαν συνοδευόμενοι και από 2 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και από 2 Γυμναστές αλλά και γονείς, στην Κάτω Γουμένισσα ( Βρυσάρι ) Καλαβρύτων στο πανηγύρι του χωριού, κατόπιν προσκλήσεως του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου και του προέδρου του,  Μαυροπούλη Εμμανουήλ. Μεσολάβησε και ο πρώην γραμματέας του Χορευτικού και νύν πρόεδρος της Ελεγκτικής επιτροπής Μαρίνος Κακιός που κατάγεται από την εν λόγω κοινότητα. Τα δύο τμήματα των χορευτών που παρουσίασαν χορούς Ηπειρωτικής Ελλάδος και Ανατ. Ρωμυλίας, είναι τα τμήματα που θα πάνε των Στεριανών στις 23/26-8-2014 στην Σκόπελο και των χορών Ρωμυλίας στην Σαντορίνη 29/31-8 με επιστροφή 1 Σεπτεμβρίου,σε Festival παραδοσιακών χορών που οργανώνονται στα τουριστικά αυτά νησιά. Ενθουσίασαν με την απόδοσή τους τους κατοίκους και τους παραθεριστές που τους χειροκρότησαν θερμά, αντάλλαξαν αναμνηστικά και πήραν μέρος στο γλέντι που ακολούθησε. Η φιλοξενία που προσφέρθηκε από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κ. Γουμένισσας ήταν εξαιρετική. Στο Αίγιου επέστρεψαν στις 02.30 της 17ης Αυγούστου.
 
ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΡΟΥΒΑΛΗ ΣΤΟΝ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
Στις εκδηλώσεις ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2014 που οργανώνει η ΔΗΚΕΠΑ Αιγιαλείας, την Τετάρτη 20 Αυγούστου στις 21.00, θα γίνει εκδήλωση στην οποία 3 τμήματα του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια που αναφέρονται στο κρασί, στον τρύγο, στο αμπέλι. Χορούς και τραγούδια από Ήπειρο ( πολλά από τα οποία έφεραν στην Πελοπόννησο οι Ηπειρώτες εργάτες συγκομιδής σταφίδας και σταφυλιών ), από την Μακεδονία, την Θράκη, από την Κρήτη και από την Θεσσαλία. Οι θεατές θα ακούσουν τραγούδια ενώ τα παιδιά του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου θα τα  χορεύουν  σαν Συρτά στα 2 και στα  3, Καλαματιανά , Τσάμικα, Ζαγορήσιο, Μπεράτι, Ξέσυρτο, Ζωναράδικο, Συρτό,  Κλειστό Αργιθέας, Καγγέλι, Σιγανό/πεντοζάλι, Μαλεβιζιώτικο Καστρινό, Σούστα Κρήτης κ. ά.  
 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι