10-30 Σεπτεμβρίου ΕΓΓΡΑΦΕΣ.

απο xoa

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΙΟΥ.

Από τις 10 Σεπτεμβρίου άρχισαν οι εγγραφές νέων μελών του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, δε συνεχιστούν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου. Τελικά οι αρχάριοι Ενήλικες θα κάνουν μάθημα 21.00 – 22.30 κάθε Πέμπτη.  Το δεύτερο έτος ενηλίκων θα προγυμνάζεται στο χορευτικό έτος 2018-19  κάθε Τρίτη 21.00 – 22.30.  Τα υπόλοιπα τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα εκτός από το περυσινό 6ο έτος του Σαββάτου που περνά στους μεγάλους χορευτές της Παρασκευής και από το 4ο έτος της Δευτέρας που θα κάνει μάθημα 19.00 – 21.00 κάθε Τετάρτη. Έναρξη μαθημάτων από 1ης Οκτωβρίου. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται  19.00 – 21.00 κάθε βράδυ, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στις αίθουσες του Ομίλου, Δεσποτοπούλων 6.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

Ακόμα δεν άρχισαν τα μαθήματα και έφθασαν δύο προσκλήσεις για παραστάσεις εντός της Ελλάδος. Η πρώτη από την Κεντρική Μακεδονία είναι για τους Στεριανούς 24-25-26/11/2018.   Σε προφορική συνομιλία, αναμένεται το συμφωνητικό, οι όροι φαίνονται εξαιρετικοί και εάν οι οργανωτές  κάνουν και εγγράφως τις ίδιες προτάσεις είναι σίγουρη η αποδοχή της πρότασης , από το Δ.Σ. του Αιγιώτικου Συλλόγου. Η δεύτερη είναι από Σύλλογο της Κεντρικής Ελλάδος  και αφορά πάλι Στεριανό συγκρότημα, είναι δε για  το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου 2019. Οι όροι είναι πιο δυσμενείς οικονομικά. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα εξετάσει τις προτάσεις αυτές, όπως και άλλες από Εσωτερικό και Εξωτερικό που θα έλθουν εν τω μεταξύ και θα αποφασίσει. Την απόφασή του αυτή θα ανακοινώσει στους Γυμναστές και  χορευτές, οι οποίοι ανάλογα με τα οικονομικά τους θα την αποδεχθούν ή θα την απορρίψουν.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι