στις 11/8 στο Σκεπαστό τμήμα ενηλίκων.

απο xoa

 

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΣΚΕΠΑΣΤΟ. ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
Το Σάββατο 11 Αυγούστου στο Σκεπαστό Καλαβρύτων σημείωσε μεγάλη επιτυχία η βραδιά η αφιερωμένη στους Παραδοσιακούς χορούς. Εντυπωσιακά και υψηλού επιπέδου συγκροτήματα ( χορευτικά Δήμου Πατρών – Χορευτικό Σκεπαστού – Φάρος Ποντίων Πατρών και ενήλικες Χορευτικού Ομίλου Αιγίου με δύο προγράμματα ) καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους θεατές. Το αξιοσημείωτο στην περίπτωση είναι, ότι ενώ εκνευριστικά κατά περιόδους κανείς από τους θεατές που έχουν αγκαλιάσει και συμπαραστέκονται σε όλες τις εκδηλώσεις στον λαμπρό Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σκεπαστού Καλαβρύτων, δεν έφυγε μέχρι το τέλος της πολύ καλά οργανωμένης εκδήλωσης. Στα μέλη της αποστολής του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, αίσθηση προκάλεσε η πρόοδος του Συλλόγου Σκεπαστού, η ιδιόκτητη αίθουσα, η παραμονή νέων στο χωριό, η ευγένεια, η συνέπεια και η αξιοπρέπεια των μελών του σημερινού και των προηγουμένων Διοικητικών Συμβουλίων, οι  πολλές κάθε χρόνο επιτυχημένες εκδηλώσεις …….
Μετά το πέρας της εξαιρετικής βραδιάς, ο Σύλλογος Σκεπαστού με δικά του έξοδα, προσέφερε σε όλους τους χορευτές όλων των συγκροτημάτων, πλούσιο δείπνο στην αίθουσά του, με εθελοντική δουλειά των μελών του, ενώ ακολούθησε και παραδοσιακό γλέντι στο οποίο συμμετείχαν τα μέλη όλων των χορευτικών αποστολών.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι