16/9/2017 Θεματικό Πάρκο Συνεβρού.

απο xoa

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ.

Είστε καταπληκτικοί,  έλεγαν ενθουσιασμένοι όσοι παρακολούθησαν ( και ήσαν πάρα πολλοί ) την παράσταση των νεαρών χορευτών του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, που μαζί με άλλα 6 πολύ καλά συγκροτήματα , πήραν μέρος στο 1ο festival του θεματικού πάρκου στο Συνεβρό 17 Km πάνω από την Αιγείρα, εκ των οποίων τα 8 είναι πάνω από τους Αμπελοκήπους.   Βέβαια το μόνο αρνητικό είναι ο δρόμος που είναι όλο στροφές.  Όταν φθάσει όμως κανείς εκεί, αντικρίζει έκπληκτος τι έχουν κατασκευάσει  οι άξιοι ιδιοκτήτες του πάρκου, σε έκταση 36 στρεμμάτων !!!!!!   Ότι και να αναφέρουμε πρέπει κανείς να πάει από το πρωϊ, για να προλάβει να δεί το Μουσείο, την Αρμένικη εκκλησία, την ρεσεψιόν, τις κατασκευές, το ποτάμι, την λίμνη, το εστιατόριο  κ.λ.π.  Το Σάββατο λοιπόν στις 16 Σεπτεμβρίου, στον θαυμάσιο αυτό χώρο, 7 συνολικά χορευτικά τιμώντας την Ελληνική παράδοση έδωσαν με την σειρά παράσταση, παρουσιάζοντας χορούς από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος στο 1ο επιτυχημένο Festival του θεματικού Πάρκου..

Ανάμεσά τους και ο Σύλλογος Αρμενίων ( ο ένας από τους ιδιοκτήτες είναι Αρμένιος ) που χειροκροτήθηκε θερμά παρουσιάζοντας χορούς της Αρμενίας.  Όμως  την παράσταση έκλεψε ο Χορευτικός όμιλος Αιγίου, τον οποίο συνεχάρηκαν όχι μόνον οι θεατές, αλλά και όλα τα άλλα Σωματεία για το πάθος των χορευτών του, την λεβεντιά, τον συγχρονισμό, το χαμόγελό τους . Ήσαν πράγματι στην μικρή σχετικά πίστα, εντυπωσιακοί. Παρουσίασαν χορούς Θεσσαλίας και Αιτωλοακαρνανίας. Στο τέλος προσεφέρθηκαν αναμνηστικά σε όλους τους χορευτές και τους συνοδούς τους, αλλά και εξαιρετικό δείπνο. Ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου, ευχαριστεί για την θαυμάσια φιλοξενία, για την ευγένεια των ανθρώπων του Πάρκου, τους εύχεται δε  ειλικρινά  πολλές επιτυχίες.     Παρεπιπτόντως αναφέρουμε ότι το Πάρκο θα κλείσει στις 30 Σεπτεμβρίου και θα ανοίξει τα Χριστούγεννα.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι