ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2ΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ

απο xoa

Σημειώνεται ότι η δραστηριότητα του Χορευτικού συνεχίζεται. Tην Δευτέρα 2/5/2011 στην Κουνινά , εορτή ανακομιδής των λειψάνων του Αγ. Αθανασίου δύο τμήματα του Ομίλου με 30 συνολικά χορευτές, παρουσίασαν χορούς της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδος και χορούς των Κυκλάδων μετά την θεία Λειτουργία. Παρόντες στην εκδήλωση ο Σεβασμιότατος Κος Αμβρόσιος, ο Δήμαρχος Αιγίου Στ. Θεοδωρακόπουλος, οι βουλευτές Κ. Σπηλιόπουλος και Αθ. Παπαδόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Αιγιάλειας Αθ. Παναγόπουλος και Βασ. Φιλιππόπουλος, ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Ιωαν. Θεοφανόπουλος κ΄ά. – Ακολούθησε γεύμα προσφορά της οικογένειας Ανδρ. Μπαλικούρα και της κόρης του Σπυριδούλας Μπουσμάδη προς τα παιδιά του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου.
Το Σάββατο 14 Μαϊου 16 χορευτές του Στεριανού συγκροτήματος , συμμετέχουν σε διαγωνισμό παραδοσιακών χορών με αρκετές ελλείψεις αφού έχουν αρχίσει οι εξετάσεις Γυμνασίων και Λυκείων. Aκολουθεί παράσταση σε Ολλανδούς σε Ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής την Παρασκευή στις 20 Μαϊου με Στεριανό ολιγομελές συγκρότημα και συγκρότημα Ενηλίκων με Θρακιώτικο και Μακεδονικό πρόγραμμα, αλλά και ζωντανή ορχήστρα. Κλείνει δε ο δεύτερος με εντυπωσιακή δραστηριότητα προβολής της Ελληνικής παράδοσης κύκλος, με την μεγάλη γιορτή λήξης του Χορευτικού έτους 2010-11 που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαϊου ημέρα Σάββατο, μάλλον στο φιλόξενο προαύλιο του 4ου Γυμνασίου Αιγίου, στον οικισμό Μεσσηνέζη. Εκεί 15 τουλάχιστον τμήματα του Χορευτικού Ομίλου, κυρίως μαθητών Δημοτικού, λίγων μαθητών Γυμνασίου (επειδή θα έχουν εξετάσεις ) και τμημάτων Ενηλίκων, θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια από πολλές περιοχές της Ελλάδος. Μικρά επίκαιρα αφιερώματα σε χορούς Κωνσταντινούπολης και Προποντίδος αλλά και σε Ποντιακούς χορούς. (19 Μαϊου ημέρα γενοκτονίας των Ποντίων και 29 Μαϊου επέτειος Άλωσης Κωνσταντινούπολης).

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι