Δραστηριότητες 2006

απο xoa

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006. ΤΡΙΠΟΛΗ. 42 χορευτές μας πήραν μέρος στις εκδηλώσεις για την < Άλωση >. 

2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΝ. Τρία συγκροτήματα με 40 χορευτές μας, καταχειροκροτήθηκαν σε εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου.

15 – 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ . ΚΑΛΑΒΡΙΑ και ΣΙΚΕΛΙΑ. Παραστάσεις στην Ελληνόφωνη Bova Marina ( Καλαβρία ) αλλά και Castroreale, Mazzara, S. Lucia, Meri, Protonotaro ( Σικελία ). Περιηγήσεις σε Παλέρμο ( Πάνορμο ) – Ταορμίνα ( Ταυρομένιο ) – Τίνταρι ( Τινδαρίδα ) – Αγκριτσέντο ( Ακράγαντα ) – Ρήγιο.

ΙΟΥΛΙΟ – ΑΥΓΟΥΣΤΟ . 4 πολύ επιτυχημένες παραστάσεις στο Ο.ΠΑ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Ε. στην Τέμενη Αιγίου.

15-16 ΙΟΥΛΙΟΥ. Εκδήλωση – αφιέρωμα στον Ακριτικό Ελληνισμό της ΑΛΜΩΠΙΑΣ και στην Ακριτική ΧΙΟ. Σε συνεργασία με τους < ΑΚΡΙΤΕΣ > Αλμωπίας, τον ΙΩΝΑ της Χίου και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

8-10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΕΛΛΑΣ. Στο παγκόσμιο Festival ΑΚΡΙΤΕΙΑ ενθουσιώδης υποδοχή από τους Μακεδόνες. Παραστάσεις 2 ημερών.

2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΙΓΙΟ < ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ >. 24 χορευτές μας με παραδοσιακή ορχήστρα στο λιμάνι, εντυπωσίασαν ενώ συγκλόνισε με το τραγούδι της η Αγγέλα Αντωνιάδη.

1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ. Νησιώτικο πρόγραμμα που κάλυψε η ορχήστρα από την Ηλεία.

24 ΙΟΥΝΙΟΥ. ΑΙΓΕΙΡΑ. Συμμετοχή στις Πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται παράλληλα με την Ανάβαση αυτοκινήτων στην Αρχ. Αιγείρα. Στεριανό και Θρακιώτικο συγκρότημα.

25 ΜΑΪΟΥ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ < Μικρών >. Άκρως επιτυχημένη εκδήλωση στο 4ο Γυμνάσιο, όπου εξαιρετικός χώρος με τις κερκίδες εξασφαλίζει άνεση σε χορευτές και θεατές.

25 ΜΑΡΤΙΟΥ. Συμμετοχή στη παρέλαση με καμάρι 120 χορευτών μας που αποθεώθηκαν.

24 ΜΑΡΤΙΟΥ Αφιέρωμα στον ΑΝΔΡ. ΛΟΝΤΟ σε συνεργασία με την ΙΛΕΑ. Συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιμιωτών Ορ. Ναυπακτίας και ο Σύλλογος Ελληνικών χορών και Εθνογραφικών Μελετών Άργους.

19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ . Εκδρομή 6ου έτους σε Άργος και Ναύπλιο. Επισκέφθηκαν τα παιδιά το Αρχαίο Θέατρο του Άργους το Παλαμήδι, το κτίριο της 1ης Βουλής των Ελλήνων.

18-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. Συμμετοχή παιδικών μας συγκροτημάτων σε παιδικό Festival στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΧΟΡΟΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ. Στο Περιγιάλι πραγματικός <χαμός> από την προσέλευση Γονέων ο φίλων – ενηλίκων.

5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ για τους μισούς χορευτές. Μεγαλειώδης ανταπόκριση του κόσμου που τίμησε με την παρουσία του και το νέο υπό την Κα Ελένη Αρβανίτη – Καφεντζή Διοικητικό Συμβούλιο.

29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ. Μεγαλειώδης για τα δεδομένα μιας μικρής πόλης, η ανταπόκριση και παρουσία γονέων – συγγενών των παιδιών αλλά και φίλων του Ομίλου. Η πίτα ήταν η αφορμή. Η ουσία όμως είναι η παράσταση. Ένας Όμιλος που παιδαγωγεί Εθνικά, που αναδίδει άρωμα πατρίδος. Εκπληκτική εκδήλωση.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι