Λήξη Χορευτικού έτους 2012-13

απο xoa

ΣΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΙΟΥ.
Επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου είναι παντός καιρού, αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες και την βροχή που κράτησε τουλάχιστον μισή ώρα, 300 χορευτές και πάνω από 1.500 θεατές έδωσαν το παρόν στην μεγαλειώδη εκδήλωση λήξης του Χορευτικού έτους 2012 – 13. Που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του 4ου Γυμνασίου Αιγίου στο οικισμό Μεσσηνέζη το Σάββατο 1 Ιουνίου . Η βροχή με διαλείμματα, ασθενής αλλά και εκνευριστική άρχισε από τις 18.30. Παρ` όλα αυτά και ενώ ψιχαλόβρεχε το Διοικητικό Συμβούλιο με επιμονή και των Γυμναστριών, ξεκίνησε την εκδήλωση όπως προέβλεπε το πρόγραμμα στις 20.00. Η τύχη βοήθησε τους τολμηρούς και η βροχή σταμάτησε περίπου στις 20.30 ( είχαν ερωτηθεί οι θεατές και δια βοής οι πιο πολλοί ζήτησαν να πραγματοποιηθεί και να μην αναβληθεί η εκδήλωση ). Από εκεί και πέρα πανευτυχείς οι υπεύθυνοι του Χορευτικού είδαν τους θεατές να χειροκροτούν θερμά, χωρίς άγχος πλέον τα 17 τμήματα χωρισμένα σε 13 ομάδες που παρουσίασαν ποικίλο πρόγραμμα Ελληνικών χορών και τραγουδιών από ισάριθμες περιοχές της Ελλάδος. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός, ότι παρουσίασαν πρόγραμμα και 34 παιδιά 7 ετών Α΄ Δημοτικού αλλά χόρεψαν στα τμήματά τους και γιαγιάδες και πολύτεκνες μαμάδες. Χειροκροτήθηκαν ιδιαίτερα τα τμήματα που παρουσίασαν χορούς του Πόντου, της Κρήτης, της Αν. Ρωμυλίας και του Ακριτικού Αιγαίου χωρίς να υστερήσουν τα υπόλοιπα. Η πρόεδρος του Ομίλου Ελένη Αρβανίτη – Καφεντζή με λίγα λόγια ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους για την αγάπη τους 35 ολόκληρα για το Χορευτικό, για το γεγονός ότι παρά την οικονομική κρίση είναι κύριοι στις οικονομικές τους υποχρεώσεις καταβολής της ετήσιας συνδρομής, ενώ παρουσίασε και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του καλοκαιριού που έχουν ήδη συμφωνηθεί, με την ΔΗΚΕΠΑ , τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βλοβοκάς ( Αιγές ), το ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ , την Σαντορίνη, τους αποφοιτήσαντες του 1963 κ. ά. Βεβαίως οι πιο σημαντικές είναι το Μνημόσυνο στις 28 Ιουλίου για όσα μέλη του Ομίλου πλέον δεν βρίσκονται στην ζωή, αλλά και ο εορτασμός της 35ετίας στις 29 Ιουλίου στα Ψηλαλώνια. Εκτός των πολυάριθμων θεατών, ευχές έστειλε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Κος Αμβρόσιος δια του Αρχιμανδρίτου Ι. Βινιανάκη. Παρέστησαν και ιερείς, ο αντιδήμαρχος Βασ. Φιλιππόπουλος, o πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Eυάγ. Ευαγγελίου , ο Σύμβουλος του Υπουργού Αθλητισμού Π. Δαδιώτης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σωτ. Κοίλιας, ο πρόεδρος Θ. Στεφανίδης και παιδιά του ΕΚΑΜΕ.
Ο επί 35 χρόνια Διευθυντής του Χορευτικού Χρήστος Κιλιάς ευχαρίστησε πολλές φορές τους παρισταμένους αλλά και τους χορευτές γιατί χωρίς αυτούς τίποτε δεν θα είχε επιτύχει ο Σύλλογος, ανέφερε ότι ο Χορευτικός είναι ο Σύλλογος που έχει παρουσιάσει πρόγραμμα Ελληνικών χορών από τον Βόρειο Πολικό Κύκλο έως το Μαρόκο , από τα Κίεβο ως το Detroit των Ηνωμένων Πολιτειών συνολικά σε 17 χώρες και σε 176 πόλεις αυτών των χωρών. Σημαντική και αξιοζήλευτη προσφορά.
Η εκδήλωση έκλεισε και με τους 300 χορευτές να χορεύουν χασαπιές με γνωστά τραγούδια καταχειροκροτούμενοι.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι