Δραστηριότητα Οκτωβρίου 2012

απο xoa

 

O XΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.     Στο πλαίσιο της συμμετοχής της Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα 4SEE NETWORK FOR SOCIAL ECONOMY AND VOLUNTEERING IN EUROPE ,θα πραγματοποιηθεί πενθήμερη επίσκεψη σε Δήμους της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος εκπροσώπων περιφερειακών οργανισμών και φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης, από τέσσερις Ευρωπαϊκές και μή χώρες ( Ιταλία – Ιρλανδία – Πολωνία – Αλβανία ).  Στο Δήμο Αιγιάλειας η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου στο Πολύκεντρο της Μυρτιάς και ομιλητές θα είναι :       Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος , η αντιδήμαρχος Βασιλική Ψυχράμη, ο Διευθυντής του Χορευτικού Χρήστος Κιλιάς, ο πρόεδρος του ΕΚΑΜΕ Θεόδωρος Στεφανίδης, ο πρώην Υπουργός Σταύρος Μπένος , ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Γεώργιος Παυλίδης και από ένας εκπρόσωπος των 4 χωρών που θα συμμετέχουν.  Η επίσκεψη αυτή των Ευρωπαίων εταίρων αποσκοπεί στο να τους προσφέρει μιά ολοκληρωμένη εικόνα για τις κοινωνικές πολιτικές των Δήμων αλλά και των εθελοντικών οργανώσεων αλλά και στην ανταλλαγή εμπειριών, ιδεών και καλών πρακτικών μέσα από χρήσιμες παρουσιάσεις και συζητήσεις , δημιουργώντας συνθήκες αλληλεγγύης και καλής συνεργασίας. Στην επίτευξη του στόχου θα συμβάλλει και η παρουσίαση του εθελοντικού έργου που επιτελείται από τα εκάστοτε Διοικητικά Συμβούλια και τους χορευτές στον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου. Η παρουσίαση θα διαρκέσει 15΄λεπτά με χρήση οπτικοακουστικών μέσων. Επίσης ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου ανταποκρινόμενος στο αίτημα των οργανωτών, θα παρουσιάσει ένα χορευτικό πρόγραμμα 40΄λεπτών στους φιλοξενουμένους, στο αποχαιρετιστήριο δείπνο στις 25 Οκτωβρίου.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ CIOFF.   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, ομόφωνα εξουσιοδότησε τον Διευθυντή Χρήστο Κιλιά, να παραστεί στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης και στις εκλογές που θα ακολουθήσουν στο Ελληνικό τμήμα της παγκόσμιας οργάνωσης CIOFF στις 13 Οκτωβρίου, στην Κατερίνη. Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Εστίας Πιερίδων Μουσών ( Πλατεία Πολιτισμού – Ειρήνης 32 ).

ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΟΙ ..ΧΟΡΟΙ !     Άρχισε η νέα χορευτική χρονιά για τα 20 πολυπληθή τμήματα του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου. Παρατηρήθηκε δε, ότι παρά την οικονομική κρίση οι εγγραφές νέων μελών, αρχαρίων μικρών και αρχαρίων Ενηλίκων, υπερέβησαν κάθε προσδοκία. Το ίδιο συμβαίνει και στα πιό πολλά τμήματα προχωρημένων, με ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση που δημιουργεί πρόβλημα χώρου, στα τμήματα παραστάσεων της Παρασκευής. Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι διδάσκοντες προσπαθούν να βρούν λύση για την άνετη διδασκαλία στα τμήματα  της Παρασκευής. Λειτουργούν Δευτέρα έως Πέμπτη 3 τμήματα την ημέρα ( δύο παιδιών και ένα ενηλίκων ) 6 την Παρασκευή και δύο το Σάββατο.

=========================================================

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι