Γιορταστικές εκδηλώσεις Δεκ. 2012.

απο xoa
ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – EΠΙΣΚΕΨΕΙΣ  ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ.
 
1. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ .
Για το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012, προγραμματίζεται η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, δηλαδή των παιδιών του Δημοτικού που παρακολουθούν μαθήματα παραδοσιακών χορών στα διάφορα τμήματατου Ομίλου. Είναι αυτά που λόγω ηλικίας περιμένουν περισσότερο από όλους μας, τον ερχομό των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Η γιορταστική εκδήλωση θα αρχίσει στις 19.00 και θα κρατήσει έως τις 21.00. Θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρονιά στις αίθουσες του Χορευτικού.
 
2. 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ
Στους φιλοξενουμένους γέροντες του ιδρύματος της Μητροπόλεως θα προσφέρουν λίγη χαρά, χορεύοντας, τραγουδώντας και προσφέροντας μικρά δώρα παιδιά – χορευτές προεφηβικής ηλικίας, τμήματος του Χορευτικού. Αυτό θα γίνει το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου το απόγευμα, σε μιά προσπάθεια δημιουργίας εορταστικής ατμόσφαιρας, σε ένα ίδρυμα που δοκιμάζεται τώρα ( όπως και πολλά άλλα ) από  την οικονομική κρίση.
 
3. 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΝΟΠΟΥΛΕΙΟ.
Στις 30 Δεκεμβρίου ημέρα Κυριακή, προγραμματίζεται η επίσκεψη 2 τμημάτων του Χορευτικού σε ένα άλλο ίδρυμα, στα γειτονικά Καλάβρυτα. Στο μετά το μεσημεριανό φαγητό των φιλοξενουμένων γερόντων, στις 13.00 περίπου, τα παιδιά του Χορευτικού που θα ανέβουν στα Καλάβρυτα, για μία ακόμα χρονιά θα χορέψουν για και με τους γέροντες, θα τραγουδήσουν την πρωτοχρονιά που έρχεται αλλά και τραγούδια που θα ζητήσουν οι απόμαχοι της ζωής που περιμένουν τις ημέρες αυτές με ανυπομονησία , τέτοιου είδους επισκέψεις. Η επίσκεψη στο ίδρυμα της Μητροπόλεως του γειτονικού Δήμου, θα συνδιασθεί και με ξενάγηση των χορευτών στο Μουσείο μνήμης των Καλαβρύτων και με επίσκεψη – προσκύνημα στον τόπο θυσίας.
4. ΣΤΟ Ε.Κ.Α.Μ.Ε.
Σκέψη επίσης για επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΜΕ Αιγίου εξετάζεται, αλλά αυτό πρέπει να γίνει πριν από τα Χριστούγεννα, αφού το δεκαπενθήμερο των εορτών, έχουν και τα παιδιά του Ε.Κ.Α.Μ.Ε. διακοπές. Εντός των ημερών θα οριστικοποιηθεί η επίσκεψη, ίσως ενηλίκων χορευτών, με στόχο την προσφορά μικρών δώρων αλλά και χορευτικού χαρούμενου προγράμματος εν` όψει των εορτών.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι