Οι πρωτοχρονιάτικες πίτες του 2013.

απο xoa
1η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ : 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 10.45
Όπως κάθε χρόνο έτσι και το 2013 αρχίζει με τις καθιερωμένες παραδοσιακά πλέον, εκδηλώσεις κοπής πίτας για τους χορευτές του Ομίλου, τους γονείς και συγγενείς τους και τους φίλους. Η πρώτη μεγάλη 2ωρη παράσταση  250 περίπου χορευτών θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου ημέρα Κυριακή  με  ώρα έναρξης 10.45, στο φιλόξενο κινηματοθέατρο .  Συνολικά 10 τμήματα θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια από πολλές περιοχές της Ελλάδος ( Μυτιλήνη – Μακεδονία – Αιγαίο – Αν. Ρωμυλία – Ήπειρο – Πελοπόννησο – Μ. Ασία – Κυκλάδες –  Δυτ. Θράκη ). Θα συνοδεύονται από την ορχήστρα του Χορευτικού που θα την αποτελούν : Δημητρακόπουλος Ιωάννης βιολί και τραγούδι,  Αντωνιάδη Αγγέλα τραγούδι, Δημητρακόπουλος Θεόδωρος βιολί, Ακριβός Βασίλειος ακκορτεόν, Στεφανόπουλος Κων/νος έγχορδα, Καράλης Κων/νος κλαρίνο, Χατζημικές Σαράντης κρουστά. Στο μέσον της εκδήλωσης πραγματοποιείται η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με παρουσία πάντα εκπροσώπων της τοπικής εκκλησίας. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι όπως πάντα δωρεάν.
2η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 3  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 10.45.
Η δεύτερη εκδήλωση κοπής πίτας που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου για τα άλλα 10 τμήματα του Ομίλου, θα είναι ξεχωριστή διότι θα βραβευτούν σε αυτή και οι χορευτές του Ομίλου που το καλοκαίρι πέτυχαν σε Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι.  Φυσικά θα παρουσιασθούν και χοροί και τραγούδια από τους χορευτές που θα τους συνοδεύει η ζωντανή ορχήστρα αυτή την φορά από : Ρόδο, Β. Αιγαίο, Έδεσσα και Ημαθία,  Ήπειρο, Μ. Ασία, Θεσσαλία, Αιτωλοακαρνανία, Πελοπόννησο,  Δ. Θράκη. Η πρόεδρος του Χορευτικού θα ανακοινώσει και τις σκέψεις του Δ.Σ. για την πραγματοποίηση παραστάσεων σε Ελλάδα και Εξωτερικό, καθώς και εκδηλώσεις που παρά την οικονομική κρίση θα πραγματοποιηθούν για την συμπλήρωση 35 χρόνων άκρως εντυπωσιακής πορείας του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αλληλεγγύης και τις δύο Κυριακές θα γίνει προσπάθεια συγκέντρωσης από εθελοντικές προσφορές, χρημάτων για ενίσχυση Οργανώσεων που ασχολούνται με την προστασία παιδιών.( Eαν συμφωνήσουν τα Διοικητικά τους Συμβούλια την 1η Κυριακή για το ΕΚΑΜΕ και στις 3 Φεβρουαρίου για το χαμόγελο του Παιδιού).
ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ  9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ .
Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο  AMADEUS PALACE που βρίσκεται στην παλαιά εθνική οδό Αιγίου – Πατρών στο ύψος του Λόγγου, για μία ακόμα χρονιά ο ετήσιος καθιερωμένος χορός των ενηλίκων χορευτών, των συγγενών τους και των φίλων του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου. Η εκδήλωση αυτή   θα γίνει παρά την οικονομική κρίση που έχει επιρρεάσει  όλες τις Ελληνικές οικογένειες, για την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών, για την γνωριμία των χορευτών  των διαφόρων τμημάτων, για να ξεφύγουν όσοι μπορούν από την καθημερινή μίζερη πραγματικότητα. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου. 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι