ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ –

απο xoa

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Στις 22/12/2017 στις 17.00 επίσκεψη – χοροί και κάλαντα στους τροφίμους, τους γέροντες ,τους φιλοξενουμένους στον Αγ. Χαράλαμπο. Από το 5ο έτος της Πέμπτης με υπεύθυνο τον γυμναστή Γ. Κατσίβελο.

Στις 22/12/2017 στις  19.00 στις αίθουσες του Χορευτικού  ¨Χριστουγενιάτικο  Πάρτυ¨για τους μικρούς χορευτές του Δημοτικού. Εκτός από την κάθοδο του ¨Αη Βασίλη¨ που θα μοιράσει καραμέλες σε όλα τα παιδιά, θα προσφερθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο, αναψυκτικά- ξηροί καρποί – γλυκίσματα αλλά και επετειακά μπαλόνια με ευχές. Αναμένεται ξεφάντωμα πραγματικό από τα παιδιά του Δημοτικού που μαθαίνουν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια στον Χορευτικό. Υπεύθυνοι οι Γυμναστές Χρ. Κιλιάς – Χρ. Βαγενά – Αθ. Κωνσταντινίδου – Γ. Κατσίβελος – μεγάλοι χορευτές και μέλη του Δ.Σ.

Από Δευτέρα 11/12/2017 στο Χορευτικό συγκεντρώνονται κυρίως τρόφιμα και ρούχα ( σε τηλεφώνημα στην Μάνδρα είπαν πως έχουν πολλά ρούχα )  για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας και της Ν. Περάμου.  Θα παραδοθούν από γονείς  και από μέλη του Δ. Σ.

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 ( καιρού επιτρέποντος ) εκδρομή – προσκήνυμα στο Μέγα Σπήλαιο, Μουσείο Καλαβρύτων, τόπο θυσίας, επίσκεψη και χοροί στο Καλλιμανοπούλειο. Από το 6ο έτος Σαββάτου και από το τμήμα νησιώτικων χορών Παρασκευής.  Υπεύθυνη η γυμνάστρια Αθηνά Κωνσταντινίδου. Συνοδοί μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 ώρα 12.00 στεριανοί στο Πάρκο των Χριστουγέννων. ¨ το τάϊσμα της βρύσης¨  έθιμο και χοροί Θεσσαλίας. Υπεύθυνη η γυμνάστρια Χρύσα Βαγενά. Το έθιμο συναντάται στην Κεντρική Ελλάδα και στα χωριά της Θεσσαλίας.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι