Δύο εκδηλώσεις 23/12/2015.

απο xoa
ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ.
Δύο τμήματα του Χορευτικού Ομίλου, στις 12.00 το μεσημέρι  23 Δεκεμβρίου, παρουσίασαν στο Πάρκο των Χριστουγέννων, σε εκδήλωση που οργάνωσε η ΔΗΚΕΠΑ, κάλαντα Χριστουγεννιάτικα Θράκης και Ικαρίας που χορεύονταν της Θράκης με Συρτό τα πρώτα και με Συγκαθιστό στην δεύτερη παρουσίαση του συγκροτήματος, ενώ τα Χριστουγεννιάτικα της Ικαρίας χορεύονταν από νησιώτες σε χασαπιά. Βεβαίως μετά τα κάλαντα ακολούθησαν Θρακιώτικοι και νησιώτικοι χοροί για το κοινό. Εντύπωση έκανε η παντελής απουσία κάπιου/ας  από την ΔΗΚΕΠΑ.  Αυτό όπως ήταν φυσικό  δεν επιρρέασε καθόλου τους χορευτές του Ομίλου, στην παρουσίαση του προγράμματός τους.
XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ – μικρών – ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
Στις 23/12/2015 επίσης το βράδυ, στις 19.00 στις αίθουσες του Ομίλου πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους πολλούς μαθητές Δημοτικού που παρακολουθούν στον Χορευτικό παραδοσιακούς χορούς. Από ψηλά κατέβηκε ο ΑηΒασίλης, μοιράζοντας καραμέλες στους νεαρούς. Ακολούθησε προσφορά κερασμάτων από το Δ.Σ. και η συνεχίσθηκε το πρόγραμμα με κυρίως χορούς – μοντέρνους – που έδωσαν την ευκαιρία στην νεολαία να ξεφαντώσει. Πολλές ευχές  αντηλλάγησαν γαι ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με Υγεία….ενώ προσφέρθηκαν σε όλα τα παιδιά στο τέλος μπαλόνια με ευχές για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και στους γονείς τους ένα διαφημιστικό του Συλλόγου.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι