Παρέλαση την 25η Μαρτίου.

απο xoa

Περισσότεροι από εκατό χορευτές του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου θα πάρουν μέρος για μία ακόμα χρονιά στην παρέλαση του Αιγίου για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821, το Σάββατο 25 Μαρτίου, μετά τα σχολεία και πριν από τους προσκόπους.Οι χορευτές θα παρελάσουν με ενδυμασίες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που ανάμεσά τους, θα ξεχωρίζουν: Γιορτινή Β. Πελοποννήσου, Αλμωπίας, Μεταξάδων, γιορτινή Αιγαίου, Μπουραζάνα (Ανδρών), Καραγκούνας, Ορ. Κορινθίας, Κάτω Παναγιάς, Θάσου, Αιγαίου, Τρίκερι, Δρυμού, Μεταξάδων Έβρου (Γυναικών).

Σημειώνεται ότι φέτος δεν θα χορέψουν χορευτές του Ομίλου στα Ψηλά Αλώνια μετά την παρέλαση. Αντίθετα το απόγευμα στις 6.00, νεαροί του 5ου έτους θα μεταβούν στην Ροδοδάφνη για να παρουσιάσουν σε εκδήλωση του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου, ελληνικούς χορούς. Το δε άλλο Σάββατο την 1η Απριλίου, στον «Απόλλωνα» 19.00 -21.00 με την ευκαιρία της εισόδου στο 40ό έτος ζωής του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων, μεγάλη εκδήλωση με ζωντανή 6μελή ορχήστρα.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι