Βενετία οι Θρακιώτες 25/4/13

απο xoa

 

44ο ΤΑΞΙΔΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ. ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου μετά την πρόβα των χορευτών, η 2η συνάντηση  χορευτών του Θρακιώτικου τμήματος που θα πάνε στο Lido di Jesolo της Βενετίας  και των γονέων τους,  με το Διοικητικό Συμβούλιο και τους Γυμναστές που θα συνοδεύσουν τα παιδιά στην Ιταλία. Ως γνωστόν η αναχώρηση από Πάτρα με το πλοίο CORAZZIO της ΑΝΕΚ είναι προγραμματισμένη για τα μεσάνυκτα της Πέμπτης 25 Απριλίου κα η άφιξη στο λιμάνι της Βενετίας στις 08.00 το Σάββατο 27/4/3013.
Από εκεί με πούλμαν Αιγιώτικο, θα κατευθυνθούν στο Ξενοδοχείο διαμονής τους στο Lido di Jesolo, θα αφήσουν τις αποσκευές τους και θα φύγουν για ξενάγηση – περιήγηση στην Verona την γνωστή πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Θα επιστρέψουν στις 17.30 για να προετοιμασθούν για την βραδυνή παράσταση. Δείπνο κατά την επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Την επομένη Κυριακή 28/4 επίσκεψη ξενάγηση στο μεσαιωνικό Jesolo  ίσως και στην αρχαιοελληνική Eraklea, πρόβα το απόγευμα και παράσταση το βράδυ,  ακολούθως δε δείπνο και έξοδος όλων των μελών της αποστολής.Η Δευτέρα είναι όλη αφιερωμένη σε επίσκεψη στην Βενετία, με βαπορέτο που θα πάρουν  τα παιδιά του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου από την Punta Sabioni.  Στην Βενετία την κτισμένη πάνω σε ομάδα 118 μικρών νησιών που χωρίζονται από κανάλια και ενώνονται με γέφυρες θα επισκεφθούν : ( Πλατεία Αγ. Μάρκου – Παλάτι των Δόγηδων – Γέφυρα των στεναγμών – Rialto – Ελληνοορθόδοξο Ναό Αγ. Γεωργίου ). Το βράδυ επιστροφή στο Ξενοδοχείο – δείπνο – νυχτερινή έξοδος .  Μεγάλη Τρίτη 30/4 μετά το πρωϊνό αρχίζει το ταξίδι της επιστροφής αφού στις 12.00 από το λιμάνι της Βενετίας φεύγει το πλοίο για Πάτρα, όπου θα φθάσει τα μεσάνυκτα της Μ. Τετάρτης 1ης Μαϊου. 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι