26/1/2014. 1η ΠΙΤΑ.

απο xoa

1η ΠΙΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΙΓΙΟΥ 26/1/2014.
Στην 1η κοπή πίτας στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ χωρίς να το επιδιώκει, ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου με την παράσταση 10 τμημάτων του όλων των ηλικιών με συνολικά 235 χορευτές, έκανε επίδειξη των τρομερών δυνατοτήτων του. Χωρίς να το πολυσκεφθεί  το Διοικητικό Συμβούλιο απεδέχθη πρόταση του διευθυντή και των γυμναστριών και με C.D. και όχι με ζωντανή ορχήστρα ( και για λόγους οικονομίας ) εντυπωσίασε τους πολυάριθμους θεατές που είχαν νωρίς γεμίσει ασφυκτικά το κινηματοθέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ. Έτσι όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλες τις εκδηλώσεις του Αιγιώτικου καταξιωμένου Ομίλου, η έναρξη της εκδήλωσης ήταν ακριβώς στην ώρα που ανέγραφε η πρόσκληση, αφού η αίθουσα ήταν απλώς κατάμεστη σε πλατεία και εξώστη. Άρχισε η εκδήλωση με νεαρούς που παρουσίασαν χορούς της μυροβόλου νήσου Χίου καταχειροκροτούμενοι.  Σε οθόνη με επιμέλεια του ακούραστου Βασίλη Μανουηλίδη, παρουσιάζονταν οι περιοχές από όπου προέρχονταν οι χοροί. Ακολούθησε το 5ο έτος της Τετάρτης με νεαρότερους χορευτές Δημοτικού που έδειξαν την ικανότητά τους σε χορούς Μακεδονίας.  Ακολούθησαν μικρά 3ου έτους Γ΄Δημοτικού σε χορούς – αφιέρωμα στην Λευκάδα που μαζί με τα άλλα νησιά της Επτανήσου ενώθηκε με την Ελλάδα πριν από 150 χρόνια.   Συγκλόνισαν οι μεγάλοι χορευτές των Ενηλίκων της Δευτέρας σε χορούς Αν. Ρωμυλίας ( Μπογδάνος – Τραπανιστός – Ζωναράδικος/Τσέστος – Συγκαθιστός ). Ήταν ένα εκπληκτικό συγκρότημα, που είχε την χαρά να δεχθεί ατελείωτο χειροκρότημα. Παιδιά της Β΄Δημοτικού παρουσίασαν χορούς Κρήτης . Οι Στεριανοί σε Πανελλήνιους χορούς και χορούς Θεσσαλίας ( Καλαματιανό – Κλέφτικο – Γιούργια – Τασιά ) ήσαν αυτοί που είχαν εκπροσωπήσει το Αίγιο στην Σύρο τις Αποκριές του 2013 και στην Σαντορίνη τον Ιούλιο του 2013. Ακολούθησε ο χαιρετισμός της Προέδρου Ελένης Αρβανίτη – Καφεντζή, η θρησκευτική τελετή για το Νέο Έτος και το κόψιμο πίτας, παρουσία του Δημάρχου Στάθη Θεοδωρακόπουλου, του Αντιδημάρχου Βασίλη Φιλιππόπουλου της εκπροσώπου του βουλευτή Αθ. Νταβλούρου, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βαγγέλη Mποδιώτη και πολλών μελών παλαιών Δ.Σ. του Ομίλου , προϊσταμένων Υπηρεσιών, κ.λ.π. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τμήμα Ενηλίκων της Πέμπτης με Ηπειρώτικα,   με το 1ο έτος της Πέμπτης και αφιέρωμα στην Κέρκυρα. Τμήμα Ενηλίκων κυριών Τετάρτης που με την παρουσία τους τιμούν το Χορευτικό ( δασκάλες – δικαστικοί υπάλληλοι – φιλόλογοι – διευθύντριες Σχολείων – γραμματείς – υπάλληλοι Τραπεζών ) παρουσίασαν χορούς Μακεδονίας ( Σύρε/σύρε – Σόφκα – Νικολό Σιάτιστας – Ομορφούλα – Λισσάβω ). Το πρόγραμμα έκλεισε με χασαπιές και γνωστά τραγούδια που ξεσήκωσαν τους θεατές που κατευχαριστημένοι για την εξαιρετική εκδήλωση, συνεχάρηκαν το Διοικητικό Συμβούλιο, τους Γυμναστές και τους χορευτές.
————————————————————————————————————–
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 – ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ – ΣΤΙΣ 10.45.

——————————————————————————————————————
Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΤΟ AMADEUS ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22.15.

 

 

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι