Στην Σύρο το 3ήμερο Απόκρεω 2013.

απο xoa

ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΑΠΟΚΡΗΑΣ Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ.
Στάλθηκαν χθες τα ονόματα της που θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις στην Σύρο, το τριήμερο 16 – 18 Μαρτίου 2013. Πρόκειται για το τριήμερο των Απόκρεω και το Διοικητικό Συμβούλιο εκτιμώντας και την οικονομική κατάσταση των οικογενειών, θα δώσει το 2013 το βάρος σε παραστάσεις εντός Ελλάδος, χωρίς να αποκλείεται και μία έξοδος το καλοκαίρι για την προβολή της Ελληνικής χορευτικής παράδοσης, σε Διεθνές Festival χώρας του Εξωτερικού. Εαν φυσικά οι όροι είναι συμφέροντες. Στην Ερμούπολη της Σύρου θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις και χορευτικά από : Καστοριά – Μέτσοβο – Λαμία – Κατερίνη σε μία πού ενδιαφέρουσα συνάντηση συγκροτημάτων από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος.  Μπορούν να συνοδεύσουν τους χορευτές και άλλα μέλη του Χορευτικού εαν το επιθυμούν, ώστε να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στο θαυμάσιο θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ της Ερμούπολης  ( αντίγραφο της σκάλας του Μιλάνου), να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις της Κυριακής των Απόκρεω 17 Μαρτίου 2013, να ζήσουν με ντόπιους και εκδρομείς τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας και να επιστέψουν στο Αίγιο αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.
Οι υπόλοιπες προτάσεις από εσωτερικό, θα ανακοινωθούν στην κοπή της πίτας στις 27 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ του Αιγίου, από την πρόεδρο Ελένη Αρβανίτη – Καφεντζή.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι