Βράβευση επιτυχόντων φοιτητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ κ΄ Χρ. Κιλιά γιά τα 35 χρόνια, στην 2η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ.

απο xoa
 ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ 2η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΙΓΙΟΥ.
Παρουσία του Μητροπολίτου μας  Κου Αμβροσίου που συνοδεύετο από πλειάδα κληρικών, του Δημάρχου Αιγίου Στάθη Θεοδωρακόπουλου, του προέδρου της τοπικής κοινότητος Αιγίου Γιάννη Θεοφανόπουλου, της προέδρου της ΔΗΚΕΠΑ Βάσως Ψυχράμη,  του προέδρου του ΕΚΑΜΕ  Θ. Στεφανίδη, πρώην προέδρων και μελών του Δ.Σ. του Χορευτικού, σε ένα κατάμεστο από χορευτές  – γονείς τους , συγγενείς και φίλους κινηματογράφο, κόπηκε σε πανηγυρική ατμόσφαιρα η 2η πίτα του Ομίλου. Με χορούς και τραγούδια που παρουσίασαν 10 τμήματα του δραστήριου διεθνώς καταξιωμένου Συλλόγου, με μία θαυμάσια ορχήστρα που απέδωσε με χαρακτηριστική άνεση και επιτυχία σχεδόν όλους τους χορούς γνωστούς και άγνωστους , με συνεχές χειροκρότημα για τα παιδιά του Χορευτικού, κύλησε ένα ωραιότατο  δίωρο με έντονο το ενδιαφέρον του πολυπληθούς κονού. Η όλη εκδήλωση, στην οποία βραβεύθηκαν  25 χορευτές που πέτυχαν στις Ανώτατες Σχολές της χώρας ήταν ξεχωριστή. Σ` αυτή μία έκπληξη περίμενε και τον διευθυντή επί 35 χρόνια του Χορευτικού, τον Γυμναστή Χρήστο Κιλιά. Το Διοκητικό Συμβούλιο του Ομίλου, θεωρώντας ότι η προσφορά του Διευθυντή  στην συνεχή – εντυπωσιακή πορεία του Συλλόγου ήταν καταλυτική, προσέφερε δια της προέδρου Ελένης Αρβανίτη – Καφεντζή αναμνηστική πλακέτα, ενώ με επιμέλεια του ταμία Γιώργου Νικολόπουλιυ του προσεφέρθηκε και ψηφιακή κορνίζα με 1.500 φωτογραφίες, από την 35χρονη πορεία του Χορευτικού.  Ο Χρήστος Κιλιάς ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του όλους όσους βοήθησαν στην πρόοδο του Ομίλου, συμπαραστεκόμενοι στα εκάστοτε διοικητικά Συμβούλια. Η πρόεδρος στον σύντομο χαιρετισμό, έδωσε έμφαση στην προσφορά του Χορευτικού στην νεολαία του Αιγίου, ενώ οι Μητροπολίτης και  Δήμαρχος  συνεχάρησαν το Διοικητικό Συμβούλιο, τους δασκάλους και τους χορευτές για την εκπληκτική δουλειά που γίνεται στον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου, 35 χρόνια τώρα.
Τα δώρα για την 1η και 2η Κυριακή στην κοπή πίτας προσέφεραν η ELEKTRONET  ( Βασίλης Σπυρόπουλος ) και το κατάστημα Βούλγαρη ( Πετμεζά ). Το δώρο για το AMADEUS το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, προσφέρει το κατάστημα ειδών χρυσοχοοϊας Θ Παγουράκη. Φωτογραφίες και D.V.D. προσφορά του Β.Μανουηλίδη.   
 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι