5 πρώτες Εκδηλώσεις του 2012

απο xoa

1ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ  ΟΜΙΛΟΥ  ΑΙΓΙΟΥ  2012.

 

Αρχίζει όπως κάθε χρόνο , 35 τώρα συναπτά έτη, η έντονη δραστηριότητας του πιο μεγάλου και καταξιωμένου Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής μας.  Ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου, όχι μόνον εξασφάλισε την συμμετοχή του στις εκδηλώσεις επ` ευκαιρία του εορτασμού της Εθνικής παλιγγενεσίας στο Ditroit Michigan U.S.A.στις 21-27 Μαρτίου 2012, αλλά οργανώνει ή συμμετέχει σε σειρά εκδηλώσεων τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο, στο Αίγιο και στην Αθήνα. Συγκεκριμένα οι σημαντικές αυτές εκδηλώσεις είναι :

1.       29  Ιανουαρίου Κυριακή 10.45 – 13.00 κοπή πίτας για τους μισούς χορευτές και τους γονείς τους, στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Με παρουσίαση χορών και παραδοσιακών τραγουδιών από 10 τμήματα του Χορευτικού, φυσικά με ζωντανή ορχήστρα την οποία θα πλαισιώσουν και 4 νέα πρόσωπα.   Θα παρουσιάσουν χορούς από Κυκλάδες – Δωδεκάνησα – Ήπειρο – Δράμα ( για πρώτη φορά ),   Μ. Ασία – Πελοπόννησο – Β. Αιγαίο – Θράκη και  ( η έκπληξη ) από την Καππαδοκία. Γενική πρόβα για την παράσταση αυτή Σάββατο 28 Ιανουαρίου από 09.00-14.00.

2.       Κυριακή 29 Ιανουαρίου 15.30 αναχώρηση για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο,  18 χορευτών του Στεριανού συγκροτήματος που θα πάρουν μέρος στην μεγάλη Πανελλαδική εκδήλωση, τελετής βραβεύσεων των διακριθέντων στους διαγωνισμούς έκφρασης και δημιουργίας εφήβων και νέων που είχε διοργανώσει το 2011 η Εκκλησία της Ελλάδος. Ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου,  είχε θυμίζουμε κερδίσει την πρώτη θέση στον παραδοσιακό χορό, μεταξύ συγκροτημάτων που εκπροσώπησαν Μητροπόλεις της Πελοποννήσου.

3.       Κυριακή 5  Φεβρουαρίου 10.45 – 13.00 εκδήλωση 2η για τους άλλος μισούς χορευτές στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ με  άλλους χορούς και τραγούδια από άλλα 10 τμήματα του Ομίλου.  Πρόβα γενική το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο κινηματοθέατρο από 09.00 – 14.00.  Θα γίνει την Κυριακή και απονομή τιμητικών διπλωμάτων στους   χορευτές ή πρώην χορευτές που πέτυχαν σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. στις εξετάσεις του καλοκαιριού.

4.       Σάββατο 11 Φεβρουαρίου το βράδυ, στο ΑMADEUS. Κόντρα στην οικονομική κατάσταση και στη κατάθλιψη που δημιουργεί σε όλες σχεδόν τις Ελληνικές οικογένειες η κρίση, απόφαση του Δ.Σ. αλλά και των μελών είναι να πραγματοποιηθεί και φέτος ο ετήσιος καθιερωμένος χορός Ενηλίκων, Γονέων και φίλων του Ομίλου.  Θα είναι μία ευκαιρία να συναντηθούν πολλά από τα μέλη , να ξεφύγουν από την πεζή καθημερινότητα και να διασκεδάσουν  για λίγο.

5.       Kυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012, συμμετοχή Στεριανού συγκροτήματος σε εκδήλωση που οργανώνει η Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας προς τιμήν του Αιγιώτη προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών Κου Κοντόπουλου, που κατάγεται από την Κουλούρα του τ. Δήμου Αιγίου.

Ο δεύτερος κύκλος εκδηλώσεων, που θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο, θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις των μηνών Μαρτίου – Απριλίου – Μαϊου 2012.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι