Στην Γεν. Συνέλευση C.I.O.F.F. o Xορευτικός Όμιλος.

απο xoa
 
Στην αναβληθείσα Γ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού τμήματος της παγκόσμιας οργάνωσης C.I.O.F.F. ( μέλος της UNESCO ), που πραγματοποιήθηκε τελικά την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα, συμμετείχε  ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου, κάνοντας τις δικές του προτάσεις. Τον Αγιώτικο Όμιλο εκπροσώπησαν ο διευθυντής του Χορευτικού Χρήστος Κιλιάς και ο ταμίας Γιώργος Νικολόπουλος. Η Γενική Συνέλευση ήταν εκλογοαπολογιστική και μετά τον απολογισμό του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου  και την έγκριση των πεπραγμένων , ακολούθησαν τοποθετήσεις και προτάσεις με την σκέψη πάντα στις σημερινές πλέον δυνατότητες χρηματοδότησης εκδηλώσεων από τους Δήμους και τις Περιφέρειες. Οι προτάσεις του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου αλλά και της εκιπροσώπου του Λυκείου Ελληνίδων Θεσαλονίκης ( που είναι για τρίτη τετραετία Δημοτική Σύμβουλος της συμπρωτεύουσας )  πέρασαν  ομόφωνα. Ακολούθησε εξέταση δυναμικότητος  Ελληνικού Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου, που είχε υποβάλλει αίτηση ένταξης ως μέλους της CIOFF.  H αίτηση έγινε ομόφωνα δεκτή αφού ο Σύλλογος αυτός  οργανώνει Διεθνές Festival, μία ολόκληρη δεκαετία συνεχώς. Στην συνέχεια είχαμε την ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Στο περιθώριο της Γ.Σ. οι Αιγιώτες εκπρόσωποι του Χορευτικού είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν σκέψεις με άλλες αποστολές ( από το Ιόνιο – την Μακεδονία και τις Κυκλάδες ) για την πιθανότητα συνεργασιών και ανταλλαγής συγκροτημάτων με αμοιβαίους όρους.
Σε όλους τους Συλλόγους διανεμήθηκε το Calendario των Festivals CIOFF όλης της Υφηλίου, για το 2013 – 2014 και  2015.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι