ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ DETROIT ΤΩΝ Η.Π.Α

απο xoa

Ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου απεδέχθη ως γνωστόν, πρόσκληση πολύ τιμητική για συμμετοχή στις εκδηλώσειες της 25ης Μαρτίου 2012 στο Detroit των Ηνωμένων Πολιτειών, από 22 έως 26 /03/ 2012.   Η πρόσκληση στάλθηκε επίσης για συμμετοχή στις εκδηλώσεις  στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και  Αιγιαλείας, στον Δήμαρχο Αιγιαλείας  και στον Περιφερειάρχη Δ. Ελλάδος.

 Όλα τα έξοδα παραμονής στο Detroit από αφίξεως στο αεροδρόμιο μέχρι αναχωρήσεως από το αεροδρόμιο, βαρύνουν τους Έλληνες της επαρχίας του Michigan.

Tα αεροπορικά εισιτήρια όμως καλύπτονται από τους προσκληθέντας.

 Έτσι διευκρινίζεται  ότι για το ταξίδι των 20 χορευτών και 2 συνοδών ( 22 άτομα είναι η αποστολή του Χορευτικού ) τα έξοδα αεροπορικών εισιτηρίων αλλά και 2 διανυκτερεύσεων στην Νέα Υόρκη, καλύπτονται ως εξής : 1) Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας 21%,  2) Χορευτικός Όμιλος Αιγίου 25%  και  3) οι χορευτές καλύπτουν εξ ιδίων το 54%. 

Μέχρι σήμερα  (10 Φεβρουαρίου 2012)  ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου,  δεν έχει καμία ενίσχυση από καμία απολύτως άλλη πηγή.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χορευτικού.

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι