Yπέροχη γιορτή λήξης

απο xoa
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ.
Παρά τις προβλέψεις για βροχές, μπόρες και καταιγίδες το Σάββατο το βράδυ ένας θαυμάσιος ανοιξιάτικος καιρός, επέτρεψε στους υπευθύνους του Χορευτικού να πραγματοποιήσουν στο προαύλιο του 4ου Γυμνασίου Αιγίου την καθιερωμένη γιορτή λήξης τιυ χορευτικού έτους 2011-12.  Ήταν μία πραγματικά εξαιρετική επίδειξη των πολλαπλών δυνατοτήτων του Ομίλου, ενός Συλλόγου που αποτελεί καμάρι για την πόλη του Αιγίου και αυτό βεβαίως έχει μεγάλη σημασία, για τους δύσκολους καιρούς που όλοι αντιμετωπίζουμε. Πάνω από 300 χορευτές όλων των ηλικιών και  όλων των επιπέδων ξεκίνησαν όπως πάντα ακριβώς την προγραμματισμένη ώρα χορεύοντας όλοι μαζί δύο χορούς. Ο δεύτερος,  Ποντιακός, ήταν μικρό αφιέρωμα στην  μνήμη χιλιάδων Ποντίων που φρόντισαν να εξολοθρεύσουν οι φίλοι μας και γείτονες Τούρκοι.  Μην ξεχνάμε ότι η 19η Μαϊου ήταν η παγκόσμια ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Ακολούθησε το πρόγραμμα που παρουσίασαν 15 πολυπληθή τμήματα, χωρισμένα σε 12 ομάδες, πρόγραμμα χορών από αυτούς που φέτος δίδαξαν οι καθηγητές Χρήστος Κιλιάς, Χρύσα Βαγενά και Αθηνά Κωνσταντινίδου. Οι πάρα πολλοί  θεατές που είχαν από νωρίς κατακλύσει το πραύλιο, χειροκρότησαν θερμότατα όλα τα τμήματα μικρών και πιό μεγάλων χορευτών. Η πρόεδρος του Χορευτικού Ελένη Καφεντζή, στον σύντομο χαιρετισμό της, ευχαρίστησε Γονείς , Φίλους και Συνεργάτες του Ομίλου για την πολύχρονη συνεργασία και συνεχάρει χορευτές και Γυμναστές για το εξαιρετικό έργο που παρουσιάζουν. Ανέφερε πως το 2012 ξεκίνησε με την εξαιρετική παρουσία του Χορευτικού σε Detroit – Michigan –  U.S.A. και παραστάσεις που συγκίνησαν τους Ομογενείς σε Southgate και Warren,  συμμετοχή σε δοξολογία – παρέλαση και παράσταση στις 25 Μαρτίου στην Greektwon του Detroit. Ενθουσιώδης και η υποδοχή των Αιγιωτών χορευτών στην Ν.Υόρκη από τους εκεί Αιγιώτες. Δεν παρέλειψε δε να ανακοινώσει ότι έκλεισε ο 2ος κύκλος εκδηλώσεων του Χορευτικού, ενώ ο 3ος κύκλος αρχίζει στις 3 Ιουνίου με παράσταση στις Αιγές ( Βλοβοκά ). Συνεχίζεται δε με παραστάσεις αρχές Ιουλίου, σε εκδηλώσεις συμπαράστασης προς την Ελλάδα που ογανώνουν η Ελληνική Κοινότητα και Δήμαρχοι Ιταλικών πόλεων στο  PAESTUM ( Αρχαία Ποσειδωνία της Μεγάλης Ελλάδος ),  CAVA DE’TIRRENI και θέατρο Garivaldi SANTA MARIA CAPUA VETERE. Αποτελεί η πρόταση που έχει γίνει αποδεκτή, τιμή μεγάλη για τον Χορευτικό αλλά και για την πόλη μας. Περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.

Ο διευθυντής του Ομίλου Χρ. Κιλιάς, ευχαρίστησε τους γονείς διότι στο σύνολό τους σχεδόν, παρά την οικονομική κρίση ήσαν εντάξει στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Ευχαρίστησε και τον τοπικό τύπο για την προβολή του Χορευτικού, αλλά και τον δημοτικό Σύμβουλο και φροντιστή Βαρνακιώτη διότι ανακοίνωσε ότι στα παιδιά του Χορευτικού που παρακολουθούν μαθήματα στο Φροντιστήριό του, θα προσφέρει έκπτωση 40%. Το πρόγραμμα έκλεισε με   από όλους τους χορτευτές  και με πολλές ευχές,  για ήσυχο καλοκαίρι με Υγεία και καλά  αποτελέσματα για τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις αλλά και καλύτερες ημέρες για την Ελλάδα.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι