Εκδήλωση Μικρασιατικής Μνήμης «Σαν τα τρελά πουλιά»

απο xoa

Με μια μεγαλειώδη και ουσιαστική εκδήλωση ανταποκρινόμενη στο ύψος της επετειακής περίστασης και της ιστορικής βαρύτητας του σωματείου, ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου -ύστερα από αναγκαστική λόγω covid αναστολή δράσεων- δήλωσε πρωτοπόρο δυναμικό παρόν υιοθετώντας μια καινοτόμο πολυειδή θεματική προσέγγιση του προσφυγικού βιώματος, με την εκδήλωση Μικρασιατικής Μνήμης «Σαν τα τρελά πουλιά» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 στο Υπαίθριο Θέατρο «Γ.Παππάς».

Ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου και το διοικητικό του συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν ηθικά, υλικά ή εθελοντικά, όσους διέθεσαν χρήμα, χρόνο ή ενέργεια, όσους πίστεψαν και βοήθησαν με κάθε τρόπο στην υλοποίηση της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε όσους στήριξαν οικονομικά την εκδήλωση:
την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


Τους μεγάλους χορηγούς
Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών
Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ 3Ε


Τους χορηγούς:
Helesi Περιβαλλοντική
ΚNG Partners – Λογιστικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
Eleofillo
Cavino
ΧΙΩΝ – Θαλασσινό αλάτι
Πληροφορική Μηχανική Α.Ε.
ΑΦΟΙ Σπυρόπουλοι – Ενδύματα & Αξεσουάρ
«Μινασιάν» καφεκοπτείο Αγγελική Σπυροπούλου
Skal Corfu Café – Bar – Restaurant
Fertichem
Fidelio – Μουσική Σχολή & Διοργάνωση εκδηλώσεων


Τους ευγενικούς υποστηρικτές:
Ασημίνα Πολυζώη-Αργυροπούλου
Παραδοσιακό παντοπωλείο Μπούρδου
Οινοποιεία Κιντώνης
Habit Cafeé
G&G Coiffures
Beauty & Nails- Μ.Τέρπου
Οπτικά Μαμάσης
Καθαριστήριο Χρ.Ράλλη
Orchidea Flower Shop
Νυφικά Βαρβίας


Και τους χορηγούς επικοινωνίας:
ΠΡΩΤΗ της Αιγιάλειας, protionline.gr
ΙΟΝΙΑΝ TV
Ράδιο Αίγιο 99.2 και filodimos.gr.

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργαζόμενους φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΧΟΑ και εμπιστεύτηκαν τη διαχείριση των προσώπων, του υλικού και του ονόματός τους για τις ανάγκες ενός συλλογικού αποτελέσματος:
• το Κειμηλιαρχείο Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης και Θεοπρομήτορος Άννης
• τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ
• την Αθλητική Ένωση Αιγίου
• το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου
• τη χορωδία του 3ου Γυμνασίου Αιγίου (επιμέλεια-διδασκαλία: Μαρία Σταυράκη)

Ευχαριστούμε την Ελένη Καφεντζή, επίτιμη Πρόεδρο του ΧΟΑ, για την πολυεπίπεδη συμβολή της στην επιτυχία της εκδήλωσης, την Μαρία Καρβέλα, συντονίστρια της ομάδας έρευνας και προγραμμάτων του ΧΟΑ, που συντόνισε σε κάθε λεπτομέρεια όλες τις πτυχές μιας πολυσυλλεκτικής εκδήλωσης και την Μαρία Καβούνη (FIDELIO) που πραγματοποίησε την έρευνα, τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση του δημιουργικού μέρους της εκδήλωσης.

Επίσης, ευχαριστούμε όλους όσους ήρθαν και γέμισαν ασφυκτικά τις κερκίδες του υπαίθριου θεάτρου για να μοιραστούν μαζί μας το προσφυγικό βίωμα έχοντας μικρασιατική καταγωγή ή και όχι, τα μέλη των προηγούμενων διοικητικών συμβουλίων και τους παλιούς χορευτές του ΧΟΑ που εξακολουθούν να είναι στο πλευρό μας, την εθελοντική ομάδα πολιτικής προστασίας ΑΧΑΙΟΣ, τη ΔΗΚΕΠΑ για την παραχώρηση του χώρου.

Οι υποχρεώσεις του χορευτικού συνεχίζονται και μέσα στον Αύγουστο, με συμμετοχή σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις της ευρύτερης περιοχής, ενώ με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα επαναλειτουργήσουν σε πλήρη ανάπτυξη τα τμήματα που λειτουργούσαν την προ-covid εποχή καθώς και νέα τμήματα αρχαρίων τόσο ενηλίκων όσο και παιδιών δημοτικού.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι