Συμμετοχή στο 8ο φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» στην Σκόπελος 7-10/7/2023.

απο xoa

Ο Χορευτικός Ομίλος Αιγίου συμμετείχε στο 8ο φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» το οποίο πραγματοποιήθηκε 7-10 Ιουλίου 2023 στη Σκόπελο.

Την 1η μέρα ξεκίνησε με την παρέλαση υποδοχής μαζί με τα άλλα συγκροτήματα στο λιμάνι της Σκοπέλου,.

Τη 2η μέρα πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στα σοκάκια της Σκοπέλου, σεμινάριο Κρητικών χορών στην παραλία Γλυστέρι και φωτογράφηση για το περιοδικό «Κ» της Καθημερινής των φορεσιών μας, ενώ το βράδυ ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου συμμετείχε στην κεντρική παράσταση του φεστιβάλ όπου παρουσίασε χορούς Θεσσαλίας και Πελοποννήσου, μιας σουίτας που είχε πρωτοδιδαχθεί από το Χρ. Κιλιά και πραγματικά ξεσήκωσε το κοινό, με αποτέλεσμα να καταχειροκροτηθούν οι χορευτές μας.

Η 3η μέρα ολοκληρώθηκε με εκδρομή στην Γλώσσα Σκοπέλου όπου υπήρξε παρουσίαση Σκοπελίτικων φορεσιών με αποκορύφωμα την παρουσίαση της Νυφιάτικης Σκοπελίτικης Φορεσιάς.

Η παρουσία στο 8ο φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος», άφησε τις πιο όμορφες εντυπώσεις σε όλους τους χορευτές και  συμμετέχοντες του Χ.Ο.Α., αλλά και την υπόσχεση στους καλούς φίλους της διοργάνωσης και στον Χρήστο Παλαιολόγο (γιό του αειμνήστου Διαμαντή) ότι ο χορευτικός όμιλος θα επισκεφτεί τη Σκόπελο ξανά τα επόμενα χρόνια και για 3η φορά (έχει συμμετάσχει στο 2ο και στο 8ο φεστιβάλ).

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Δέχομαι